Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Психично здраве > Календар
02 Април 2020
КАЛЕНДАР
 
Семинар за неформалното образование и заетостта ще се проведе във Виена
Дата20 Октомври 2012
МястоВиена
ОрганизаторSalto

Възможностите на неформалното образование и начините, по които младите хора могат да бъдат активни в обществото, ще бъдат тема на семинар във Виена. Информацията е публикувана от Mladiinfo.

Форумът, който ще се проведе между 20 и 25 октомври 2012 г., ще насърчи участниците да дискутират възможностите на неформалното образование, ролята му в различните европейски държави и начините, по които то може да се използва за стимулиране на междукултурното учене. Особено внимание ще се обърне на темата за заетостта.

Кандидатстване

Ще бъдат избрани 30 участника от Югоизточна Европа и страните от програмата "Младежта в действие", сред които е и България. Могат да кандидатстват младежки работници, младежки лидери, мениджъри на проекти и млади хора, навършили 18 години. Задължително е владеенето на английски език.

Желаещите трябва да попълнят формуляр за кандидатстване, достъпен на интернет страницата на мрежата Salto.

Такси и стипендии

Проектът е финансиран от програмата "Младежта в действие". Всички суми по обучението ще бъдат покрити от националните агенции или Salto.

Националният център "Европейски младежки програми и инициативи" покрива разходите за транспорт от летище София до мястото на провеждане на курса, а приемащата национална агенция - разходите за настаняване и храна.

Краен срок: 19 юли 2012 г.

Допълнителна информация

Допълнителна информация можете да намерите на официалната страница на мрежата Salto.

Ако сте учили или учите в друга страна от ЕС, разкажете ни вашите впечатления в специалната поредица "Какво е да си студент в чужбина".

Източник: http://www.dnevnik.bg/evropa/obrazovanie/novini/2012/07/06/1860175_seminar_za_neformalnoto_obrazovanie_i_zaetostta_shte/


Още от Календар - Психично здраве
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване