Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Психично здраве > Календар
19 Февруари 2020
КАЛЕНДАР
 
Фотоизложба "Психично здраве в развиващите се страни"
Дата01 Септември 2010
МястоАмерикански университет в България, Централна сграда, Първи етаж, Фоайе
ОрганизаторГлобална инициатива в психиатрията

Фотоизложба "Психично здраве в развиващите се страни" се реализира в рамките на проект “Разпознаване на психичното здраве като интегрална част от европейското сътрудничество в областта на развитието в четири страни от Европейския съюз”, който се осъществява съвместно от неправителствените организации HealthNet TPO, Глобална инициатива в психиатрията (ГИП) и Estuar с финансовата подкрепа на Европейския съюз.

Колективната експозиция, състояща се от около 30 снимки от Албания, Афганистан, Бурунди, Гамбия, Грузия, Камбоджа, Македония и Украйна, представлява визуално изображение на измеренията на психичноздравните проблеми в страните с нисък и среден доход. Автори на фотосите са Хари Тимърманс, Коен Уесинг, Жанет Корнелис, Алекс Авраменко, Роб Койкенс и Валентина Христакева.

Изложбата е разтърсваща среща с реалността в развиващия се свят. Снимките говорят сами за себе си, поради което си заслужава да се видят.

Изложбата ще продължи до 17 септември 2010 г.


Още от Календар - Психично здраве
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване