Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Психично здраве > Календар
21 Октомври 2019
КАЛЕНДАР
 
Обучения за специалисти от Областен диспансер за психични заболявания със стационар-Благоевград
Дата20 Октомври 2009
Мястохотел „Мартин”, град Банско
ОрганизаторИнформационен център за психично здраве

Информационен център за психично здраве-Благоевград организира поредица две обучения за специалистите от Областен диспансер за психични заболявания със стационар-Благоевград на тема „Въвеждане на кризисната карта в българския контекст” в рамките на проект «Помощ за самопомощ за хората в неравностойно положение. Въвеждане на кризисна карта в българския контекст», реализиран от Фондация «Глобална инициатива в психиатрията-София» с финансовата подкрепа на ФМ на ЕИП. Обучителните семинари ще се проведат на 20-21.10.2009 г. и 22-23.10.2009 г. в град Банско. Обучението е предназначено за лекари и медицински сестри от Областен диспансер за психични заболявания със стационар-Благоевград.

Основната цел на обученията е да се повиши чувствителността и разбирането към нуждите на хората с психичноздравни проблеми и да се повиши информираността и компетентността на служителите на Областен диспансер за психични заболявания със стационар-Благоевград. По време на обученията ще бъдат засегнати теми за психичната болест, видове психични заболявания, социално значение на психичната болест, същност на кризисната карта, кризисни интервенции и други.


Още от Календар - Психично здраве
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване