Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Психично здраве > Календар
19 Февруари 2020
КАЛЕНДАР
 
Информационен център за психично здраве – Благоевград организира психичноздравен форум
Дата09 Октомври 2009
Мястозала 114, Първи корпус на ЮЗУ "Неофит Рилски", Благоевград
ОрганизаторИнформационен център за психично здраве-Благоевград

На 09 октомври 2009 г. от 10:30 часа в зала №114 в Първи корпус на Югозападен университет „Неофит Рилски”-Благоевград ще се проведе психичноздравен форум по проект «Помощ за самопомощ на хората в неравностойно социално положение. Въвеждане на кризисна карта в българския контекст», реализиран от Фондация «Глобална инициатива в психиатрията - София» в партньорство със Сдружение «Общество Адаптация» с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия чрез Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, чиято основна цел е въвеждане на метода «кризисна карта за хора с психична болест» в практиката в Област Благоевград. Координационно звено по проекта на територията на Област Благоевград е Информационен център за психично здраве – Благоевград.

Форумът се организира по случай 10 октомври - Световен ден на психичното здраве и е фокусиран върху даването на по-голяма гласност по проблемите на психичното здраве, новите модели на лечение и грижа за хората с тежка психична болест, въвеждането на кризисни карти в Благоевградска област.

За участие в събитието са поканени представители на Община Благоевград, Областен диспансер за психични заболявания със стационар-Благоевград, Център за спешна медицинска помощ-Благоевград, Областна дирекция на МВР-Благоевград, Районно полицейско управление-Благоевград, Дирекция „Социално подпомагане”-Благоевград, Югозападен университет „Неофит Рилски”, Областен съвет за психично здраве-Благоевград, психиатри, общопрактикуващи лекари и други специалисти, имащи отношение към хората с тежка психична болест.


Още от Календар - Психично здраве
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване