Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Психично здраве > Календар
19 Февруари 2020
КАЛЕНДАР
 
Връчване на годишни награди ПРОЕКТ НА ГОДИНАТА 2008
Дата30 Март 2009
МястоНАТФИЗ, София
ОрганизаторФондация Лале

През ноември миналата година Фондация Лале обяви конкурс за най-добър проект на неправителствена организация в социалната сфера за 2008 година. Инициативата се провежда за четвърта поредна година и е провокирана от множеството добри проекти, осъществени през последните години в цялата страна.

В конкурса са поканени да участват граждански организации, които през 2008 година са изпълнявали проект, насочен към подобряване на условията, възможностите и качеството на живот на определени групи от хора със затруднения или на общността в дадено населено място, без разлика на размера и източника на финансирането, мястото на реализация, типа на дейностите или хората, които те обслужват.

Представените проекти са оценени по резултатите; устойчивост на дейностите във времето; финансова ефективност; участие на целевите групи и местната общност; новаторство и приложимост на идеята в други населени места.

Най-добрите проекти са излъчени от жури в състав: Иво Прокопиев, Председател Икономедия АД и председател КРИБ; Адела Пеева, режисьор; Бен Крос, английски актьор; Петя Тетевенска, Член на УС на Българска Национална Телевизия; Вилем ван ЕЕ, Посланик на Кралство Нидерландия; Левон Хампарцумян, Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор, УниКредит Булбанк; Ани Захариева, ФеърПлей Интернешънъл АД; Нина Мирчева, Директор Корпоративни Комуникации, М-ТЕЛ; Бернард Москени, Генерален директор, БТК.

Наградата е специално изработена от известния български скулптор Георги Чапкънов.

Церемонията по връчването на наградите ще се проведе на 30 март 2009 от 18:30 часа в Националната Академия за Театрално и Филмово Изкуство.


Още от Календар - Психично здраве
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване