Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Психично здраве > Календар
19 Февруари 2020
КАЛЕНДАР
 
Конференция по проект „Психично здраве и ХИВ/СПИН в страните от Централна и Източна Европа и бившите съветски републики”
Дата06 Март 2009
Мястозала 1А, хотел "Шипка", София
ОрганизаторРесурсен център за психично здраве и ХИВ/СПИН

Ресурсен център за психично здраве и ХИВ/СПИН, България организира конференция по проект „Психично здраве и ХИВ/СПИН в страните от Централна и Източна Европа и бившите съветски републики”. Конференцията ще се проведе на 6 Март от 10:00 в зала 1А в хотел „Шипка”, град София.

По време на конференцията ще бъдат презентирани проект „Психично здраве и ХИВ/СПИН в страните от Централна и Източна Европа и бившите съветски републики”; Ресурсен център за психично здраве и ХИВ/СПИН; Компонент „Проучвания”, в рамките на който ще бъдат представени два доклада - „Психичноздравни услуги в България за хора, живеещи с ХИВ/СПИН, които инжектират наркотици” и „Психичноздравни проблеми и структури за подкрепа на хора с ХИВ/СПИН в България” ; Компонент „Обучения”, Компонент „Лобиране и застъпничество” и Компонент „Публикации и Антистигма кампании”.

„Психично здраве и ХИВ/СПИН в страните от Централна и Източна Европа и бившите съветски републики” е проект на Глобална инициатива в психиатрията, който е адресиран към често омаловажаваната връзка между психично здраве и ХИВ/СПИН. Основната му цел е да подобри качеството на живот и да намали страданието на хората от региона, живеещи с ХИВ/СПИН, които имат и психичноздравни проблеми, както и на хората, които се грижат за тях, партньори и семейства.


Още от Календар - Психично здраве
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване