Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Психично здраве > Календар
19 Февруари 2020
КАЛЕНДАР
 
Трети форум за психично здраве
Дата16 Декември 2008
Мястозала 5, община Благоевград
ОрганизаторГлобална инициатива в психиатрията

Глобална инициатива в Психиатрията - София, съвместно с община Благоевград, организират заключителен форум по проект „Изграждане на мрежа от психично-здравни услуги в общността в гр. Благоевград”. Форумът ще се проведе на 16 Декември от 11:00 в зала №5 на общината.

На форума ще присъстват професионалисти от България и Холандия, представители на централната и местна власт, потребители на психично-здравни услуги, студенти и др.

Приветствия към участниците във форума ще отправят Г-н Мартайн Елхерсма, заместник посланик на посолството на Кралство Нидерландия; г-н Валентин Василев, зам. кмет на гр. Благоевград; проф. Иван Мирчев, ректор на ЮЗУ „Неофит Рилски”; Гергана Дрянска, изпълнителен директор АСП, МТСП, проф. Любомир Иванов, директор НЦООЗ, МЗ и др. .

Проектът „Изграждане на мрежа от психично-здравни услуги в общността в гр. Благоевград” стартира през август 2005г. и подпомогна създаването на първите в България психично-здравни услуги, предлагани в общността. Сред новосъздадените служби са дневен център, защитено жилище и информационен център за психично здраве. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Външно министерство на Кралство Нидерландия по програма MATРA.


Още от Календар - Психично здраве
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване