Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Психично здраве > Календар
19 Февруари 2020
КАЛЕНДАР
 
Обучение „Консултиране и медицинско обслужване на пациенти с тежки психични разстройства в общата практика”
Дата12 Май 2007
МястоБанско
ОрганизаторИнформационен център за психично здраве – Благоевград

В рамките на проект „Укрепване на социалното сближаване чрез подобряване на обществената психиатрия в страните от Югоизточна Европа”, който се осъществява от Глобална инициатива в психиатрията – София с финансовата подкрепа на Министерство на Здравеопазването, чрез психичноздравния проект на Пакта за Стабилност, в периода 12-13 май и 02-03 юни 2007г. в хотел „Мартин”, град Банско ще се проведат двата модула от обучителния семинар за общопрактикуващи лекари от област Благоевград.

Местен координатор на обучението „Консултиране и медицинско обслужване на пациенти с тежки психични разстройства в общата практика” е Информационен център за психично здраве – Благоевград. Обучителният екип се състои от д-р Галя Петрова и д-р Веселка Христова от Център за психотерапия, психологично и психиатрично консултиране "Динамика" и д-р Ирина Лазарова и д-р Владимир Сотиров от Амбулатория за психично здраве “Адаптация”.


Още от Календар - Психично здраве
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване