Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Благоевград > Знаете ли, че...
19 Февруари 2020
Теми
 
България вече ще има уникална бой банда

Започва сформирането на българска бой банда. Момчешката група ще събере най-талантливите и привлекателни млади мъже у нас и ще ги направи звезди. Музикалният проект “Групата” е съвместна инициатива на сп. “Блясък”, NESCAFE 3in1, City радио и телевизия и предаването “Огледала”.

Бъдещите музикални звезди ще запишат първата си песен в известното студио Warner Chappell Studios в Швеция, в което са записвани албуми на редица световни знаменитости, сред които Backstreet Boys и Бритни Спиърс. Момчетата от “Групата” ще заснемат и клип към песента, а лансирането им на БГ сцената ще бъде поверено на професионални продуценти и специалисти. Проектът стартира с кастинг за набиране на млади таланти с музикални и сценични заложби. Най-добрите ще станат част от “Групата”. Очаква се щастливците, които ще влязат в звездната банда, да станат ясни през есента.

Единственото условие за момчетата, желаещи да се включат в конкурса за българската бой банда, е да бъдат между 18-28 години. Те трябва да попълнят формуляр с информация за себе си, да изпратят две свои снимки /в цял ръст и портретна/, както и демозапис с тяхно изпълнение. Кандидатстването може да стане в интернет страницата на бой бандата www.grupata.eu, която стартира на 20 юни или по пощата на адреса на сп. “Блясък”. Набирането на кандидати ще продължи до 17 юли, когато ще бъдат обявени финалистите от кастинга.

Камен Спасов, изпълнителен директор на City радио и телевизия, Анна Кожухарова-Мариянска, главен редактор на сп. “Блясък”, Даниела Илиева, маркетинг NESCAFE 3in1 и NESQUIK Plus, Радост Драганова, водеща на предаването “Огледала”, и Катя Миткова, водеща на предаването “Webhit” на City радио и телевизия, ще са част от журито, което ще оценява кандидатите за музикална слава. Към тях ще се присъединят екип от музикален педагог, хореограф, стилист и вече утвърдила се на музикалната сцена БГ звезда.

 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване