Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Благоевград > Календар
20 Февруари 2020
СЪБИТИЯ
 
Лятно кино на открито
Дата07 Август 2010
Мястопл. „Македония”, Благоевград
ОрганизаторОбщина Благоевград

Лятната поредица от културни прояви на открито „Благоевградско лято 2010” продължава с прожекции на емблематични български филми - „Хиндемит” /07.08.2010г./, „Мила от Марс” /14.08.2010г./ и „Господин за един ден” /21.08.2010г./. Прожекциите под отрито небе ще са от 21.00 ч. на пл. “Македония”.

Третото издание на “Благоевградско лято” има нов, по-различен облик. Освен на изпълненията на популярни групи и изпълнители, благоевградчани могат да се насладят на изкуството на българи, живеещи в чужбина.

На 28 август от 20.30 ч. на площад “Македония” за първи път на благоевградска сцена ще гостуват български състави от Сърбия, Украйна и Молдова, които ще представят разнообразна програма от народни песни от различните области на българския фолклор.

„Благоевградско лято 2010” ще продължи на 4 септември, когато за първи път съвместен концерт ще изнесат възпитаниците на студио за джаз и поп пеене “Дрийм” към общинския Младежки дом и “Биг Бенд Благоевград”.

Финалът на летните прояви, организирани от Община Благоевград, е на 11 септември на пл. ”Македония” от 20.30 ч. В последната събота преди началото на учебната година концерт ще изнесе популярната рок група „Епизод” със специалното участие на Йордан Караджов.

http://www.dariknews.bg


Още от Календар психично здраве - Благоевград
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване