Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Благоевград > Календар
20 Февруари 2020
СЪБИТИЯ
 
Предстоящи премиери в Драматичен театър „Никола Вапцаров”
Дата04 Февруари 2010
МястоБлагоевград
ОрганизаторДраматичен театър „Никола Вапцаров”

На 4-и и 5-и февруари от 19.00 часа е премиерата на "Гласовете ви чувам" по Димитър Талев в Драматичен театър "Никола Вапцаров" в Благоевград. Режисьор на постановката е Бойко Богданов. “Госпожица Юлия” от Аугуст Стриндберг е другото премиерно заглавие в репертоара на Драматичен театър "Никола Вапцаров". Постановката ще се играе на 23-и февруари от 19.00 часа.

Шест постановки ще се играят през месец февруари в Драматичен театър "Никола Вапцаров". На 8-и февруари от 19.00 часа на сцената на културния институт ще бъде поставена пиесaта "Покер" от Емил Бонев. В представлението участват Огнян Спиров, Биляна Дилкова и студентите от ЮЗУ „Неофит Рилски” - Николай Бързаков, Милена Илиева и Божана Косева. Сценичният вариант и постановки са дело на Недялко Делчев, а сценографията и костюмите са на Георги Славков.

Културният афиш на Драматичния театър включва още постановката “Делото” по Ал.Сухово-Кобилин, “Принц Всезнай" по Е. Ланг, спектакъл-реквиема "И светъл, и грешен" по стихове, писма и документи на Никола Вапцаров. Режисьор е Костадин Бандутов, сценографията и костюмите са на Димитър Христов, а хореографията е на Кирил Апостолов. В него участват актьорите Кънчо Кънев, Илия Павлевчев, Николай Кимчев, Нина Болгар, Жанет Керанова, Божана Косева, Милена Илиева, Елисавета Стефановска и Александър Митев.

http://www.dariknews.bg


Още от Календар психично здраве - Благоевград
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване