Информационен център за психично здраве – Благоевград
Начало > Благоевград > Календар
19 Февруари 2020
СЪБИТИЯ
 
Откриване на ски център „Бодрост - Картала”
Дата17 Септември 2008
Мястоместност Бодрост
Организаторобщина Благоевград

На 17-септември 2008 година официално ще бъде открит новоизграденият ски - център “Бодрост - Картала”, с обновена писта, кабинкова въжена линия и рехабилитиран път до курортната местност над Благоевград. Дължината на ски - пистата е 4 км. 750 метра, 1, 5 км. е дълга кабинковата въжена линия .

Ремонтът на 6-километровата отсечка Благоевград – Бодрост започна в средата на юни тази година. Общата стойност на проекта е 2 529 000 лв., като средствата са осигурени изцяло от МРРБ. Изпълнител е благоевградската фирма „Агромах” ЕООД. Договорът за възлагане на строителните дейности бе подписан от министъра на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов в края на миналата година. За завършване на цялостната рехабилитация на пътя Благоевград – Бодрост, ще бъдат вложени средства за асфалтиране на още 5 км . пътна мрежа. Реализацията на този проект е от особена важност за бъдещото икономическо развитие на община Благоевград – подчерта кметът Костадин Паскалев.

http://www.blgmun.com/


Още от Календар психично здраве - Благоевград
 
КАЛЕНДАР
25 Октомври
Благоевград
Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг стартира група за собствен опит в град Благоевград
Организатор: Институт по Психодрама, Индивидуална и Групова Психотерапия Бернхард Ахтерберг
 
посетете официалния уеб сайт на Глобална инициатива в психиатрията
Общи условия за ползване